Barock

Menuen er inspireret af både danske og internationale kvalitetsretter med vægt på friske fisk og skaldyr. Nyd din mad på sommerterrassen, og nyd den summende stemning.

 

Cap Horn

I Cap Horns hjemlige og charmerende lokaler kan du nyde nye fortolkninger af klassiske retter fra det nordiske køkken. Menuen er baseret på årstidens friske råvarer med et særligt fokus på økologi.

 

Fisken

Fiskens facade er en af de mest fotograferede i København. Indenfor findes et stort udvalg af udenlandske øl og skipperlabskovs i en gammel engelsk pub-atmosfære.

Fyrtøjet

Nyhavns hyggelige Restaurant Fyrtøjet, kan du invitere dem du holder af, til en god oplevelse i smagfuldt indrettede lokaler. Vi servere klassiske, varme danske retter og lækkert smørrebrød – med et internationalt twist! 

Galionen

Galionen ligger centralt i Nyhavn. Her kan du få hummer til dagspris, grillet laks og steaks i solen eller indenfor i det hyggelige, lille lokale med historisk charme.

 

Havfruen

Heering

Kom ind og nyd det bedste fra det store danske frokostbord. På Restaurant Heering serveres alle de klassiske danske frokostretter, og dette med en udsigt over det smukke Nyhavn.

 

Hong Kong

Hyttefadet

Hyttefadet er en hyggelig restaurant der summer af de gode gamle dage med godt smørrebrød,traditionelt aftenkøkken og kolde fadøl. Her gør vi en dyd ud af, at gæsten føler sig velkommen og hjemme.

Kompasset

I de nyindrettede stuer i Nyhavn 65 serverer KOMPASSET både frokost og aften moderne fortolkninger af danske smørrebrødsklassikere akkompagneret af danske specialøl.

 

Mc Joy's Choice

På McJoy´s finder du et af Skandinaviens største udvalg af malt whiskyer, en bred vifte af danske og internationale øl, gode og velvalgte vine og en større mængde forskellige slags spiritus.

Nyhavn37.jpg

Nyhavn 37

Nyd en lækker morgenmad, frokost eller middag tilberedt af vores dygtige kokke indenfor i udsøgte omgivelser, eller udenfor ved havnen.

 

Nyhavns Færgekro

Til frokost frister Nyhavns Færgekro med smørrebrød, hjemmelavede sildespecialiteter og specialfremstillet brændevin. Til aften kan du nyde traditionelle danske retter i de historiske og stemningsfyldte lokaler.

 

 

Rajissimo

 

 

Skipperkroen

Skipperkroen, eller The Captains Inn, har været en førende Nyhavn restaurant i mere end 20 år. Det er et veritabelt tempel for gastronomi, der tiltrækker forretningsfolk, turister og almindelige københavnere.

Venezia

Her serveres italiensk gastronomi af høj kvalitet. Restauranten kommer hele vejen rundt i det italienske køkken og lægger stor vægt på rustikke italienske pizzaer.

 

guldmagerenshus.jpg

Guldmagerens Hus

Guldmagerens Hus er beliggende i den nye ende af Nyhavn, og restauranten byder på et lækkert dansk-fransk menukort og et bredt udvalg af de bedste vine fra hele verden.

 

hcAndersenscafe.jpg

H.C. Andersens Café

H.C. Andersens Café tilbyder et lækkert udvalg af burgere, pommes frites, snacks, milkshakes og iskold øl. Nyd havnemiljøet og Nyhavns gamle bygninger under vores parasoller.

 

Hereford House

I midten af det smukke Nyhavn finder du Nyhavns Hereford House. Her får du landets vel nok mest saftige og møre bøffer serveret med altid friske råvarer og fantastiske vine.

Hummer

Klods Hans

 

Leonore Christine

En meget hyggelig og velbesøgt restaurant med en fiskemenu, en aftenmenu og et stort vinsortiment. Restauranten ligger i Nyhavns mindste og ældste hus, der er fra 1681.

Nyhavn 17

Hos Nyhavn 17 er næsten alt fra gamle dage vedligeholdt og passet på. Interiøret er oprindeligt og troværdigt, og det er grundet til, at stedet altid emmer af hygge.

 

NyhavnC

Velkommen til restaurant Nyhavn C. Oplev den enestående atmosfære i det historiske Nyhavn. Restauranten stiler efter at servere gode danske retter lavet på sunde råvarer til en fornuftig pris. 

 

Nyhavnskroen

Nyhavnskroen serverer alle de klassiske danske frokostretter og traditionelle aftenretter - og dette med en smuk udsigt over Nyhavn.

 

Skagen

Hvis du skal holde fødselsdag eller en anden festlig lejlighed, tilbyder vi smukke og unikke lokaler placeret direkte i midten af det smukke Nyhavn.

Ved Kajen

Restauranten tilbyder et dejligt frokostkort med lige de klassiske retter, man ønsker sig, når man nyder Nyhavns autentiske stemning.

 

 

 

Restaurant Zeleste

Inspireret af det nordiske og franske køkken tilbyder Zeleste en menu baseret på sæsonens specialiteter og med et særligt fokus på fisk og skaldyr.  En oase i storbyen med en romantisk og intim atmosfære.

Find os på facebook

Nyhavn arbejder sammen med

Nyhavn Erhvervsforening I Address: Nyhavn 45 DK-1051 Copenhagen, Denmark I E-mail: info@nyhavn.comCVR/VAT: 1869 8080